AJÁNLÓ
 
06:39
2015. 03. 01.
De csak a bloggal, innentől egy darabig csak a Facebookon lesz poszt, amíg azt nem mondom, hogy elég....
A bejegyzés folyatódik
 
06:39
2015. 03. 01.
Megszületett bennünk az elszánás, a gyerek most már elég nagyon ahhoz, hogy bárhova el lehessen...
A bejegyzés folyatódik
 
06:39
2015. 03. 01.
Volt itt egy bejegyzés korábban, ahol azt feszegettem, hogy a nagypapa ügyetlen, de legalább...
A bejegyzés folyatódik
 
06:39
2015. 03. 01.
Kaposváron húsvétolunk, a nyuszi számtalan parádés dolgot fog tojni a gyereknek, miközben...
A bejegyzés folyatódik
 
06:39
2015. 03. 01.
​ Cilike alapvetően mindig nyugodt (kivéve éjszaka), visszafogott (de nem a háttérbe húzódó)...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az IGAZSÁG a nagypapáról

Cilikének hajlama van kioktató mozdulatokkal okoskodni, és fel alá járkálni. Erre nekem is van hajlamom, és ha nem tudnám, hogy az anyja engem szeret a világon a legjobban, és nem lenne ugyanott a combunkon egy anyajegy a Cilikével, még akár filózhatnék is azon, hogy ez a gyerek nem az enyém, pedig dehogyisnem, pont olyan felsőbbrendűséggel tartja a kezét, mint én négy sör és egy Honvéd-győzelem után, vagy a nagypapa két sör után (nagypapa elég p.i.m.p. még ahhoz képest, hogy).

A kioktatás gyakori alanya a nagypapa, aki még mindig babaként szereti a Cilit pedig a szent gyermek már öntudatánál van erősen, a múltkor le is teremtette a nagypapát, hogy te ott maradsz, egyedül sétálok, és amikor a papa ennek ellenére kacsázott mögötte, hogy hátha beveri a fejét (mert akárhova beverheti), a kezével pedig próbálta védeni a levegőtől, Cilike egyszercsak megállt, hátrafordult és feddő karattyolást intézett nagyapja felé, hogy nem nyúlkálsz, csak ha szólok, most nekem más dolgom van. Például egy tollal és egy füzetlappal körbejárni a lakást, és kamu jegyzetelést folytatni. Nem vicc, úgy csinál, mintha írna, de a tollat ha bekapcsolom, eldobja, és megy egy másikért, amit egy gyerekzárral levédett szekrényből szokott kihalászni.

Cilike az eddig jótékonyan elhallgatott eset után pár nappal újra hosszan magyarázott a , és a végén jelentőségteljesen hozzábújta nagypapájához, és nem is akart cserébe semmit, csak jólesett neki. Ha a nagypapa nem mesélte volna még a sztorit a kártyapartin, akkor itt van minden haverjának az igazság! Ez a nagy helyzet Cilike és a Nagypapa között!

Önzetlen, Nagy, De Miattam A Háttérbe Szoruló Szerelem, Mert Én Vagyok Az Igazi, Az Első Számú Férfi! 

(Nagypapának azt a sztoriját, amikor életében először és utoljára próbálta tisztába rakni a gyereket, majd elmeséli ő. Igérem, százszor jobb lesz, mint ez.)

---------------------------------------------------------------
A nagypapánál senki sem türelmesebb a gyerekkel, ezért ölelgethette meg. Jutalomosztás.
*
Engem nem oktat ki a Cilike, mert tudja, hogy ki az úr a háznál, és ki annak az elsőszámú szolgája, úgyhogy fenntartja a status quot.
*
Megkapta hétfőn az oltást a nem tudom mire, ezért be is lázasodott kedden délelőttre.
*
Bogyó és Butócát Eperkével próbáltam leváltani, de nem sikerült.
*
A héten volt a nagypapa volt felesége a nagymama is, aki mindig remek plüssállatokat hoz a Cilikének, aki először nem tudja mire vélni a nagymamát, aztán azokkal az állatokkal alszik, amiket tőle kapott. (Hogy nem tudja mire vélni az pontatlan, van hogy nem mer ránézni se.) Szegény Nagymama!
*
A galamboknak is van mondanivalója, üldözi őket és megy a kukó, kukó, pedig mondom neki végig, hogy pipi. Ő közben egy jelentőségteljes fintorra sem méltat. 

0 Komment


Kispapa

blogavatar

Cilike 2013. október 14-én született Budapesten. Ez már a második évad. Posztok minden vasárnap.

Kövess a Facebookon

RSS

Utolsó kommentek

Címkefelhő

Cilike (46),Szőke (16),a Nagyi (8),alvás (6),Cilike menni (6),séta (5),hipotónia (4),A Doktornő (4),a neurológus (3),betegségek (3),gyógytorna (3),karácsony (3),migrén (3),betegség (3),védőnő (3),oltás (3),kórház (3),Szőke2 (3),etetés (2),fürdés (2),altatás (2),a Gyógytornász (2),fejlődési ugrás (2),család (2),családlátogatás (2),homokozó (2),munka (2),tejfakasztó buli (2),mozgás (1),apás napok (1),autózás (1),bio (1),bulizás (1),bárányhimlő (1),saját (1),öltözés (1),nagypapa (1),az aranyhal (1),mesék (1),bébiszitter (1),gyerekruha (1),Nagypapa (1),megvilágosodás (1),járóka (1),edzőpartner (1),hétvége (1),körforgás (1),hozzászoktatás (1),szórakozás (1),hasazás (1),vérvétel (1),buli (1),játék (1),pisi-kaki buli (1),hozzátáplálás (1),egészségügy (1),ügyintézés (1),szertartás (1),gyógytornász (1),álom (1),lebegőülés (1),játékok (1),mintababa (1),az apasuttogó (1),éjszakai alvás (1),kisangyal (1),La Leche Liga (1),apasuttogó (1),terhesség (1),légzésfigyelő (1),felnőttéválás (1),lakberendezés (1),látogatás (1),rokonok (1),születés (1),Kispapa (1),Lipcsei Péter (1),lányok apák (1),szakirodalom (1),babaülés (1),fogyókúra (1),kispapa (1),vészhelyzet (1),vendégség (1),randi (1),ajándék (1),szemgyulladás (1),Öszefoglaló (1),esti rituálé (1),fejtartás (1),nyafogás (1),gyerekdal (1),szilveszter (1),növekedési ugrás (1),házibuli (1),nagybaba (1),összefoglaló (1),ringatás (1),fehér zaj (1),ikrek (1),sírás (1)