AJÁNLÓ
 
06:56
2015. 04. 05.
De csak a bloggal, innentől egy darabig csak a Facebookon lesz poszt, amíg azt nem mondom, hogy elég....
A bejegyzés folyatódik
 
06:56
2015. 04. 05.
Megszületett bennünk az elszánás, a gyerek most már elég nagyon ahhoz, hogy bárhova el lehessen...
A bejegyzés folyatódik
 
06:56
2015. 04. 05.
Volt itt egy bejegyzés korábban, ahol azt feszegettem, hogy a nagypapa ügyetlen, de legalább...
A bejegyzés folyatódik
 
06:56
2015. 04. 05.
​ Cilike alapvetően mindig nyugodt (kivéve éjszaka), visszafogott (de nem a háttérbe húzódó)...
A bejegyzés folyatódik
 
06:56
2015. 04. 05.
Cilike most már 15 hónapos, és elég sok mindent tud, de mivel az elmúlt hét hónap kimaradt...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kaposváron húsvétolunk, a nyuszi számtalan parádés dolgot fog tojni a gyereknek, miközben egyre szembetűnőbb két tény. Az egyik, hogy a gyerek folyamatosan eszik, de ez már feltűnt Pesten is. Vagyis a csokival csak óvatosan, nyuszi. A másik pedig, hogy Cilike szereti a kertet, a szomszéd macskáját, és úgy általában a lakáson kívüli dolgokat (például troli is). Tegnap délután felvette a sapkáját, a kezébe vette a kabátját, majd megindult a teraszon keresztül a kertbe.

Az eddig is fix volt, hogy Cilit bármikor le lehet nyugtatni egy kis hintázással, vagy homokozásnak álcázott koszban fetrengéssel, de egyértelmű jelét adta, hogy igény tart a kertes ház nyújtotta szabadságra, bár szegény még nem tudja, hogy apuka és anyuka is egyértelműen a kertes házzal együttjáró agglomerációs kötöttség ellen fog szavazni a következő húsz évben, viszont utána már valószínűleg nem. De ez most, ugye a gyereken nem segít. A húsvéti nyuszi sem, az elől sírva menekült a bölcsödében, mondjuk ezt teljesen megértem, bennem is kavarogna valami, ha az egyik pillanatban eltűnik mellőlem az egyik ápoló, és a következő pillanatban, mint húsvéti nyúl tér vissza a kezében egy kínai csokinyúllal, miközben n Kalákára csorgatom a nyálam. (De belül táncolok.)

Szóval alakul a gyerek, és bár általában az róla a benyomásom, hogy elég okos, de azért azt elfelejtette, hogy a Nagyinál milyen a fürdőszoba, amiből lett is sírás. Viszont azt tudja, hogy melyik irányba kell elindulni, ha macskát akar kergetni. Szegény Artúr, és szegény Cili. Artúr egyszer megunja majd a pofozást, és megkarmolja a kicsit, aki aztán megint nem mer hozzáérni semmilyen állathoz vagy két hónapig.

-----------------------------------------------------------
Láttam egy nagyon szép félvér kislányt, akinek fekete babája volt. Ez már a XXI. század Budapestje.
*
Kinőtte a szandálját, kilóg belőle a lábujja. Őt nem zavarja, de most kiderül, mennyire igényesek Hamanáék.
*
Baromi hideg volt egész héten, a 4-6-os felújítása pedig egészen őrült tömegközlekedéses helyzetekbe sorolt. Másfél óra a melóba, aha, kösz. Jövőhéttől kénytelen vagyok visszaülni a biciklire, csak a gyereket nem fogom ráültetni. 
*
Példa arra, hogy nagyon okos. Smart tévén nézte a végtelenített Bogyó és Babócát, és amikor jött a beépített hirdetés, odament a tévéhez, hogy átugorja a hirdetést, mert tudja, hogyha Bogyó és Babóca és YouTube, akkor érintőképernyő. Meg is lepődött erősen, hogy nem jött be.
*
A hisztik folytatódtak, kénytelenek leszünk utánaolvasni, mit lehet kezdeni ezzel, mert ez most részünkről nem egy koherens próbálkozás.
*
Aludni továbbra sem alszik éjjel, ezzel is kezdeni kell valamit.
*
Egy régi kedvenc képem karácsonyról. (Te vagy az Ronaldo?!?!)

 

0 Komment


Kispapa

blogavatar

Cilike 2013. október 14-én született Budapesten. Ez már a második évad. Posztok minden vasárnap.

Kövess a Facebookon

RSS

Utolsó kommentek

Címkefelhő

Cilike (46),Szőke (16),a Nagyi (8),alvás (6),Cilike menni (6),séta (5),hipotónia (4),A Doktornő (4),a neurológus (3),betegségek (3),gyógytorna (3),karácsony (3),migrén (3),betegség (3),védőnő (3),oltás (3),kórház (3),Szőke2 (3),etetés (2),fürdés (2),altatás (2),a Gyógytornász (2),fejlődési ugrás (2),család (2),családlátogatás (2),homokozó (2),munka (2),tejfakasztó buli (2),mozgás (1),apás napok (1),autózás (1),bio (1),bulizás (1),bárányhimlő (1),saját (1),öltözés (1),nagypapa (1),az aranyhal (1),mesék (1),bébiszitter (1),gyerekruha (1),Nagypapa (1),megvilágosodás (1),járóka (1),edzőpartner (1),hétvége (1),körforgás (1),hozzászoktatás (1),szórakozás (1),hasazás (1),vérvétel (1),buli (1),játék (1),pisi-kaki buli (1),hozzátáplálás (1),egészségügy (1),ügyintézés (1),szertartás (1),gyógytornász (1),álom (1),lebegőülés (1),játékok (1),mintababa (1),az apasuttogó (1),éjszakai alvás (1),kisangyal (1),La Leche Liga (1),apasuttogó (1),terhesség (1),légzésfigyelő (1),felnőttéválás (1),lakberendezés (1),látogatás (1),rokonok (1),születés (1),Kispapa (1),Lipcsei Péter (1),lányok apák (1),szakirodalom (1),babaülés (1),fogyókúra (1),kispapa (1),vészhelyzet (1),vendégség (1),randi (1),ajándék (1),szemgyulladás (1),Öszefoglaló (1),esti rituálé (1),fejtartás (1),nyafogás (1),gyerekdal (1),szilveszter (1),növekedési ugrás (1),házibuli (1),nagybaba (1),összefoglaló (1),ringatás (1),fehér zaj (1),ikrek (1),sírás (1)